Recreatie

Recreatie

Plezier is belangrijk voor de heren recreanten van DKJO. Maar... Er moet wel serieus gevolleybalt worden! Wekelijks wordt dan ook op maandagavond fanatiek getraind door de heren. Doel is een mooie eindstand in de Geldrop Recreantencompetitie. Hier spelen de heren op woensdagavond hun thuiswedstrijden (In sporthal De Weijer in Mierlo), terwijl de uitwedstrijden worden gespeeld op de speelavonden van de tegenstander. Dit jaar speelt HR1 in de eerste klasse, waar ze twee jaar geleden kampioen werden.


Mocht je interesse hebben om recreatief te gaan volleyballen stuur een mailtje naar info@dkjo.nl en we nemen zsm contact met je op. 

Heren 1

Niveau: 

Eerste klas Geldrop Competitie (Stand)


Trainingstijden:

Maandag van 20.30 tot 22.00 uur.


Thuiswedstrijden:

Woensdag van 20.30 tot 22.00 uur.Informatie

Dames 1

Het eerste Dames-team van DKJO traint tenminste 1x per week,  waarbij getraind wordt voor een hoge eindpositie in de hoofdklasse van de regionale recreanten-competitie. Afgelopen jaren leidde dit tot mooie resultaten en mochten voor een aantal keer op rij de kampioensschaal meegenomen worden naar Mierlo!


Helaas is dit team het seizoen 2021-2022 met te weinig mensen. 

Informatie

Niveau:

Hoofdklasse - Nuvoc Dames Recreatie Competitie. (Stand)


Trainingstijden:

Woensdag van 20.30 tot 22.00 uur


Thuiswedstrijden:

Woensdag om 20.30 uur.

Dames 2

Het tweede Dames-team van DKJO traint ook 1x per week. Ze zijn afgelopen jaar kampioen geworden en spelen weer in de tweede klasse!

Informatie

Niveau:

Tweede klasse - Nuvoc Dames Recreatie Competitie. (Stand)


Trainingstijden:

Maandag van 20.30 tot 22.00 uur (bij wedstrijden HR1)
Woensdag van 20.30 tot 22.00 uur.


Thuiswedstrijden:

Woensdag om 20.30 uur.