Lid worden

Lid worden?

Een (proef)lid heeft bij DKJO recht op 2 proeftrainingen. Als het desbetreffende lid daarna besluit om te blijven volleyballen bij DKJO schrijft deze persoon zich in via het Inschrijfformulier. Dit mag per mail of u mag het formulier op papier bij de vereniging afgeven bij de penningmeester. Als je al eerder lid bent geweest van een volleybalvereniging verzoeken wij u dit op het formulier aan te geven.


Hier vind je de printversie van het inschrijfformulier. Er liggen ook inschrijfformulieren bij de beheerder van de sporthal.

Alleen volledig ingevulde en met pen ondertekende formulieren kunnen worden geaccepteerd. Lever het formulier zo spoedig mogelijk in bij je trainer of stuur het formulier digitaal naar de penningmeester (penningmeester@dkjo.nl) van DKJO.

Contributie per 1 juli 2019:

Per 1/2 jaar

Per jaar

Cool Moves Volley (niveau 1-2-3, 1x p/wk trainen)

€70

€140

Cool Moves Volley (niveau 4-5-6, 2x p/wk trainen)

€80

€160

Jeugd (2 trainingen)

€100

€200

Senioren (19 jaar en ouder)

€128

€256

Recreanten

€95

€190

Recreanten (geen competitie)

€82

€164

60+ leden

€67

€134

Rustende leden

€30

€60

De leeftijd per 1 januari telt.


Vanaf het derde lid van een gezin (wonend op 1 adres) telt een reductie van 50% op de contributie van de minst betalende.


Contributie wordt per ½ jaar vooruitbetaald (juli t/m december en januari t/m juni). Rond oktober en februari vindt de incasso of de facturering plaats. Bij de eerste betaling wordt ook het kledinggeld en de nevobocontributie voor competitie spelende leden in rekening gebracht. Bij lidmaatschap gedurende het seizoen betaal je een evenredig deel aan clubcontributie en een volledige nevobocontributie en kledinggeld. Tussentijds lidmaatschap beëindigen of blessure's geeft geen recht op restitutie.


Voor betalen op rekening geldt € 2,50 per rekening per ½ jaar extra.

Kledinggeld voor de competitiespelende recreatie- en nevoboleden:


Per competitiespelend lid wordt € 10,- kledinggeld per seizoen in rekening gebracht.Overige kosten:

contributies Nevobo (nationaal en regionaal tesamen)

Nevobo kosten per lid

CMV

€10,-

Jeugd

€35,-

Senioren

€50,-