Sponsoren

Sponsoren

Volleybalvereniging DKJO is een vereniging met een nadrukkelijke focus op de toekomst. Naast een senioren Nevobo heren team (uitkomend in de top van de eerste klasse Nevobo) heeft de club verschillende recreantenteams (Dames/Heren).

Erg belangrijk is de jeugd.
Momenteel zijn er zo’n 30 Cool Moves Volley'ers (CMV-ers, leeftijd <12), goed voor 7 teams die maandelijks hun toernooitjes spelen in de regio.
En we hebben inmiddels een 34 tal jeugdleden welke in de nevobo competitie uitkomen. Dit zijn 4 teams te weten een jongens C-team, een meisjes C-team, een meisjes A-team en de oudste jongens draaien al mee in de Heren competitie.


De ambitie van de club is om over een aantal jaren weer een uitgebreide Nevobo tak te hebben. Dat kost veel uren van talloze vrijwilligers en aangezien de gemeentelijke subsidies teruglopen, is sponsoring zeer belangrijk om de doelstellingen van de vereniging te verwezenlijken.

DKJO praat u graag bij over de mogelijkheden die de club aan geïnteresseerde bedrijven kan bieden.

Een mail naar sponsorcommissie@dkjo.nl is voldoende om een start te maken voor een plezierige en sportieve samenwerking!