Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Volleyballers 18-25 jaar gezocht voor een nieuw team!


Lijkt het jou ook leuk om in een gezellig team te volleyballen, maar houd je het weekend graag vrij? Lees dan vooral verder!


We zijn bezig met het opstarten van een jong team (18 tot 25) die zullen gaan deelnemen aan een midweek competitie. Dat wil zeggen wedstrijden en trainingen door de weeks. Trainingen en thuiswedstrijden zijn op maandag- of woensdagavond. Uitwedstrijden kunnen ook op dinsdag- of donderdagavond zijn.


Je hebt geen volleybal ervaring nodig, dit is natuurlijk wel mooi meegenomen.

Mocht je meer informatie willen? Stuur dan een berichtje naar 0618610684 (Yana Damen). We trainen momenteel met een ander recreaten team op woensdag van 20.30-22.00 uur en hebben nog aanvulling nodig om volgend seizoen met een eigen team aan de slag te kunnen.


Hopelijk tot snel

Groetjes Yana

Volleybalclinic Kirsten Knip en Celeste Plak


De volleybalclinic van Kirsten Knip en Celeste Plak gaat helaas niet door. Er is een extra training ingelast voor het Nederlands team waardoor de dames geen clinic kunnen geven. De Clinic zal op een andere datum alsnog worden gegegeven


Op ?????? zullen Kirsten Knip en Celeste Plak, beide spelers uit het Nederlands volleybalteam, een clinic komen geven aan de jeugdteams en het herenteam.
Fleur uit mb1 heeft hier bijna twee jaar geleden het initiatief voor genomen en nu kan deze eindelijk plaats vinden.

De clinic start om 18:00 voor jc1, mb1 en jb1. Om 19:45 zal de clinic gegeven worden aan ma1 en h1/2 (tot en met 21 jaar).

Er zullen op die dag verder geen training zijn voor de CMV en recreatie, wel is iedereen dan van harte welkom om te komen kijken, handtekeningen te vragen en met deze idolen op de foto te gaan!