DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Volleybalvereniging DKJO is een vereniging met een nadrukkelijke focus op de toekomst. Naast een senioren Nevobo heren team (uitkomend in de top van de eerste klasse Nevobo) heeft de club verschillende recreantenteams (Dames/Heren).

Erg belangrijk is de jeugd. Momenteel zijn er zo’n 30 Cool Moves Volley'ers (CMV-ers, leeftijd <12), goed voor 7 teams die maandelijks hun toernooitjes spelen in de regio.

In de nevobo-competitie komen een jongens C-team en meisjes B-team uit. Ook zij draaien mee om het kampioenschap. Voor komend jaar worden twee nieuwe jeugdteams verwacht, waarmee dat de focus op de toekomst haar vruchten begint af te werpen! Een mooie ontwikkeling, waar DKJO trots op is.


De ambitie van de club is om over een aantal jaren weer een uitgebreide Nevobo tak te hebben. Dat kost veel uren van talloze vrijwilligers en aangezien de gemeentelijke subsidies teruglopen, is sponsoring zeer belangrijk om de doelstellingen van de vereniging te verwezenlijken.

DKJO praat u graag bij over de mogelijkheden die de club aan geïnteresseerde bedrijven kan bieden.

Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende om een start te maken voor een plezierige en sportieve samenwerking!

 

Verbakel Party & More
Verbakel logo_jpg1

Malex Automotive
Malex Logo_cmyk

Viega sanitair, verwarming, gas, drinkwater, afvoer en baddesign
viega

Fit and Fun FYSIOTHERAPIE MIERLO - SPORT/FITNESS
FitandFun

Autobedrijf Raijmakers Mierlo
raaijmakers

Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout
ad van_lieshout_fietsen

Rob Teller Autobanden
rob teller

 

Van Heeswijk Woon- en Slaapcenter
Van Heeswijkjpg

't Bakkertje
Bakkertje

 

Autobedrijf Van den Heuvel
Vdheuvel


Smederij Verbruggen
Verbruggen

Partycentrum De Mona
Demona
 

 

Adverteerders en Sponsoren