DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Thuiswedstrijden van DKJO worden gespeeld in:
- Sporthal De Weijer te Mierlo. 
- M.u.v. DKJO Heren 1 zij spelen in sporthal 't Hout te Helmond naast De Geseldonk (zie voor adres www.vcpolaris.nl

Sporthal de Weijer Sporthal 't Hout (Polarishal)
Heer van Scherpenzeelweg 24 Mahoniehoutstraat 9a
Mierlo Helmond


Tel: 0492-662626 of 0492-661771  

Vanuit de richting Lierop
Vanuit deze richting kom je via de Bekelaar Mierlo binnen. Neem de rotonde 3/4 (links). Je rijdt nu de Santheuvel Oost op. Blijf deze weg volgen. Op een gegeven moment maakt ie een ruime geleidelijke bocht naar rechts. De eerst volgende grote kruising is die met de Heer van Scherpenzeelweg. Ga hier rechts. Je ziet de sporthal dan na 30 meter een je linkerhand liggen.

Eindhoven/Geldrop:
Rijdt vanuit Geldrop via de Mierloseweg naar Mierlo. Ga na de verkeerslichten rechtdoor Geldrop uit via de Geldropseweg. Na ongeveer anderhalve kilometer zie je aan de linkerhand "Mierlo War Cemetry" en Recreatiepark "Het Wolfsven". Blijf rechtdoor rijden tot je aan de verkeersichten komt. Ga rechts af de Santheuvel West op en volg deze bochtige weg. Na een kilometer zie je aan de linkerhand de tennisbanen en rechts een voetbalveldje. Hierna sla je links af de Heer van Scherpenzeelweg op. Je ziet de sporthal dan na 30 meter een je linkerhand liggen.

Helmond/Deurne:
Verlaat Helmond via 't Hout. Volg de borden naar Mierlo. Bij de rotonde ga je rechtdoor en daarna steek je het Eindhovens Kanaal over. Je komt bij de verkeerslichten en ziet aan de linkerhand een benzinestation. Rijdt hier rechtdoor en ga bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf Mierlo in. Je zit nu op de Santheuvel West. Blijf deze bochtige weg volgen. Na een kilometer zie je aan de linkerhand de tennisbanen en rechts een voetbalveldje. Hierna sla je links af de Heer van Scherpenzeelweg op. Je ziet de sporthal dan na 30 meter een je linkerhand liggen.

Adverteerders en Sponsoren