DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Lid worden?

Een lid heeft recht op 2 proeftrainingen. Daarna via het Inschrijfformulier aanmelden bij de penningmeester Wijzigingen of afmelden dient schriftelijk of per mail te gebeuren bij de penningmeester. Als je al eerder lid bent geweest van een volleybal vereniging verzoeken wij u dit op het inschijf formulier aan te geven.

Hier vind je de printversie van het inschrijfformulier waarmee je je kunt aanmelden als lid van DKJO. Er liggen ook inschrijfformulieren bij de beheerder van de sporthal. Alleen volledig ingevulde en met pen ondertekende formulieren kunnen worden geaccepteerd. Lever het formulier zo spoedig mogelijk in bij je trainer of stuur het formulier digitaal naar de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van DKJO.

Voor meer informatie over DKJO kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom eens kijken op een trainingsavond.

 

Club Contributie per 1 juli 2019:

  Per ½ jaar Per jaar
Cool Moves Volley (niveau 1-2-3, 1x p/wk trainen) €70,- €140-
Cool Moves Volley (niveau 4-5-6, 21x p/wk trainen) €80,- €160,-
Jeugd (2 trainingen) €100,- €200,-
Senioren (19 jaar en ouder) €128,- €256,-
Recreanten €95,- €190,-
Recreanten (geen competitie) €82,- €164,-
60+ leden €67,- €134,-
Rustende leden €30,- €60,-

De leeftijd per 1 januari telt.

Vanaf het derde lid van een gezin (wonend op 1 adres) telt een reductie van 50% op de contributie van de minst betalende.

Contributie wordt per ½ jaar vooruitbetaald (juli t/m december en januari t/m juni). Rond oktober en februari vindt de incasso of de facturering plaats. Bij de eerste betaling wordt ook het kledinggeld en de nevobocontributie voor competitie spelende leden in rekening gebracht. Bij lidmaatschap gedurende het seizoen betaal je een evenredig deel aan clubcontributie en een volledige nevobocontributie en kledinggeld. Tussentijds lidmaatschap beëindigen of blessure's geeft geen recht op restitutie.

Voor betalen op rekening geldt € 2,50 per rekening per ½ jaar extra.

Kledinggeld voor de competitiespelende recreatie- en nevoboleden:

Per competitiespelend lid wordt € 10,- kledinggeld per seizoen in rekening gebracht.

Overige kosten:

Contributies Nevobo (nationaal en regionaal tesamen) Nevobo kosten per lid
CMV €10,-
Jeugd €35,-
Senioren €50,-

Adverteerders en Sponsoren