DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Beste DKJO fan/ volleybal belangstellende,

Als volleybalgeïnteresseerde weet u dat er veel geregeld moet worden om een vereniging tot zijn sportieve en sociale recht te laten komen. Sport houdt niet op bij speltechnische zaken voor de jeugd en senioren, het begint eigenlijk bij sociale en financiële aspecten die de basis moeten vormen voor een solide vereniging. In het verleden heeft bij DKJO de Club van 50 bestaan en na een “slapend” bestaan wordt dit fenomeen weer tot leven gebracht.

De doelstelling van de Club van 50 is financiële middelen te vergaren om extra faciliteiten voor DKJO mogelijk te maken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelnemen.

Wat houdt deelname aan de Club van 50 in?
U steunt met uw donatie van € 50,00 per jaar volleybalvereniging DKJO
U heeft instemming/ medezeggenschap over de besteding van de jaarlijkse opbrengst van de Club van 50
U krijgt een vermelding op de website www.dkjo.nl en vermelding in de nieuwsbrief die gemiddeld 5x per seizoen aan de leden, ereleden, sponsoren, belangstellenden en leden van de Club van 50 wordt verstuurd.

Voorwaarden voor deelname:
Iedereen kan deelnemen aan DKJO’s Club van 50 door 50 Euro te betalen. Met je team of een ander deelnemen mag ook. Het jaar loopt gelijk aan het competitiejaar van augustus tot juli. Betaling geschiedt middels betaling van een factuur op rekeningnummer NL85RABO01341.93.466 van DKJO o.v.v. Club van 50. Contante betaling is ook mogelijk.

Hoe werkt de medezeggenschap?
Het bestuur van DKJO formuleert één of meerdere wensen. Aan het eind van het seizoen krijgen de deelnemers de mogelijkheid daadwerkelijk mee te beslissen over het uiteindelijke bestedingsdoel. Het bestuur heeft altijd de volmacht om definitief te beslissen als er een gelijk aantal stemmen is voor meerdere doelen.
Zo’n doel kan bijvoorbeeld zijn een kamp voor onze jeugd, nieuwe ballen voor de mini’s etc.

Interesse?
Voelt u zich geroepen om DKJO ook extra te ondersteunen? Meldt u dan aan bij Maarten Verbruggen, coördinator van de Club van 50. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06- 55190488.

Namens DKJO’s Club van 50,
Peter van Hoof
Maarten Verbruggen
Harry Elzendoorn

Adverteerders en Sponsoren