DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Volleybalvereniging DKJO is een vereniging die een scherpe focus op de toekomst heeft. Naast een senioren Nevobo heren team heeft de club 3 dames en 1 heren recreatie teams. Erg belangrijk is de jeugd. Momenteel zijn er zo’n 30 Cool Moves Volley'ers (CMV-ers) en heeft de club een C-team (jeud) in competitie.

De ambitie van de club is om over een aantal jaren weer een uitgebreide Nevobo tak te hebben. Dat kost veel uren van talloze vrijwilligers en aangezien de gemeentelijke subsidies teruglopen, is sponsoring zeer belangrijk om de doelstellingen van de vereniging te verwezenlijken.

De sponsorcommissie, bestaande uit Maarten Verbruggen, Peter van Hoof en Harry Elzendoorn praten u graag bij over de mogelijkheden die DKJO geïnteresseerde bedrijven biedt. Op aanvraag is een overzicht van de verschillende sponsorpakketten te verkrijgen. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende om een start te maken voor een plezierige en sportieve samenwerking.: 

Harry Elzendoorn (Voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter van Hoof
Maarten Verbruggen

Adverteerders en Sponsoren