Het dagelijks bestuur van DKJO is sinds de ALV van 27 april 2011 als volgt samengesteld.

Voorzitter Harry Elzendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Inge Muskens-Hillekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Marianne van Dril Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het dagelijks bestuur vergadert maandelijks samen met onderstaande vertegenwoordigers van de mini's, nevobo en recreatie.

Nevobo algemeen Inge Muskens-Hillekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nevobo scheidsrechters Marianne van Dril Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Recreatie coordinator Ellen van Rijsingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CMV coordinator Rob Braan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.