DKJO

Volleybalclub Mierlo

Get Adobe Flash player

Banner

 

Volleyballen is en blijft een fantastische teamsport. En dat volleybal de laatste jaren weer fors aan  populariteit aan het stijgen is, merken ze bij volleybalvereniging DKJO uit Mierlo duidelijk.Want het gaat uitstekend, bij DKJO. Met name de jeugd-afdeling is de afgelopen jaren fors gegroeid.

Sjors Sportief

Er is weer veel aandacht voor de volleybalsport, mede ook door goede prestaties van de Nederlandse temas. Dit is duidelijk merkbaar bij DKJO. Maar ook de Sjors Sportief aktie’s vanuit LEV werpen hun vruchten af. Via dit programma biedt DKJO tweemaal per jaar een aantal gratis proeftrainingen aan. Hiervoor is veel interesse vanuit de basisschool-jeugd, waarbij geconstateerd wordt dat ook vanuit Geldrop de weg naar de Mierloose volleybalvereniging gevonden wordt.

Geldrop!

Net als Mierlo, kent ook Geldrop een roemruchtig volleybalverleden, en waren er in het verleden meerdere clubs actief. En dat volleyballen nog steeds populair is, konden we zien tijdens het beachvolleybaltoernooi dat afgelopen zomer door de Geldropsehoreca-ondernemers in het centrum, medemet hulp van DKJO, georganiseerd werd.

CMV, <12 jr

Dit alles heeft DKJO er toe doen besluiten om komende seizoen ook volleyballen aan te gaan bieden aan de basisschool-jeugd van Geldrop (Kinderen van ca. 7 – 12 jr.)Voor deze leeftijdscategorie, die ook wel ‘CMV’ wordt genoemd, wordt volleyballen aangeleerd in 6 stappen of niveau’s, zodat tegen de leeftijd van 12 jr overgestapt kan worden naar de Jeugd-afdeling, waar op volwaardige volleybalvelden meegedaan gaat worden met de wekelijkse Nevobo-competitie. Ook CMV-jeugd gaat uiteraard regelmatig de krachten meten tegen andere teams. 10x per jaar worden in de regio CMV-toernooitjes georganiseerd, waar fanatiek gestreden gaat worden om de toenooi-winst.

Andere activiteiten

Vanzelfsprekend gaat het bij DKJO om volleyballen, maar daarnaast worden door de Jeugdcommissie jaarlijks verschillende jeugdactiviteiten georganiseerd. Zo vindt jaarlijks een jeugdkamp met overnachting plaats. Maar ook verschillende andere activiteiten staan op de agenda, zoals een sinterklaastraining, een oliebollentoernooi, een vriendje-en-vriendinnetjes-training of een speeltuindag. 

Meedoen

Kinderen of ouders die interesse hebben kunnen uiteraard een keer komen kijken tijdens de trainingsavond op woensdag (18:00) in sporthal de Weijer in Mierlo, en een aantal maal vrijblijvend meetrainen. Kijk evt op www.dkjo.nl, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste spelertjes uit Geldrop hebben zich inmiddels gemeld, en zodra een verantwoord aantal aanmeldingen is bereikt, zal dit seizoen, in overleg en binnen de mogelijkheden rond zaalhuur en beschikbaarheid van trainers de stap naar een sportlocatie in Geldrop worden gemaakt!

Adverteerders en Sponsoren